Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kukla!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, son dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarda bulunan Sedat Peker ile ilgili konuştu. Peker'i 'kukla' olarak nitelendiren Bakan Varank, "Biz kuklacıları çok iyi tanıyoruz. Türkiye'nin suç örgütleriyle kol kola girmiş, çetelerle ağız birliği yapan bir muhalefetle kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur." dedi.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen, Türk Standardları Enstitüsünün 60. Olağan Kurul Toplantısı'nda konuştu.

Bakan Varank, burada yaptığı konuşmada organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in videoları sonrası başlayan tartışmaları değerlendirdi.

"BUNLARDA KUKLA BİTMEZ, AMA BİZ KUKLACILARI ÇOK İYİ TANIYORUZ"

"Son dönemde aynı zihniyetin, kendine bulduğu bir kukla üzerinden, bakan arkadaşlarımıza ve partimize yönelik bir operasyona giriştiğini görüyoruz" diyen Varank, şöyle devam etti:

"Bunlarda kukla bitmez, ama biz kuklacıları çok iyi tanıyoruz. Türkiye'nin suç örgütleriyle kol kola girmiş, çetelerle ağız birliği yapan bir muhalefetle kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur. "Biz karşımızda temiz muhalefet istiyoruz; ama mevcut muhalefet partilerinin yönetimlerinden bir umudumuz yok.

Muhalefette temiz eller hareketinin bizzat muhalefet tabanındaki makul ve aklı selim vatandaşlarımız tarafından başlatılacağını umuyor ve bekliyoruz. Her yerde ifade ediyoruz, Türkiye’nin rotası yatırımdır, üretimdir, istihdamdır, ihracattır"

 

Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kukla! ile ilgili etiketler Mustafa Varank Sedat Peker Sanayi ve Teknoloji Bakanı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.