İşte İsmail Kartal'ın Beşiktaş'ı yıkım planı

Yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbi planını belirledi. İsmail Kartal, oyuncularını üç hususta özellikle tembihledi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularına Beşiktaş galibiyetinin şifrelerini verdi.

Kartal, hücum borusuyla Dolmabahçe'ye gidecek; ofansif futbol oynatacak. Mutlak 3 puan isteyen tecrübeli çalıştırıcı, 3. bölgede başlamak üzere sahanın her yerinde Beşiktaşlı futbolculara baskı yapılmasını ve agresif olunmasını istedi.

İşte İsmail Kartal'ın üç emri:

ADAM PAYLAŞIMINA DİKKAT

Defans hattı rakibi yakın karşılayacak. Adam paylaşımı konusunda dikkatli olunacak ve rakip oyunculara boş alan bırakılmayacak. Ceza sahasına yakın yerlerde faul yapılmayacak.

TOP KAYBETMEK YASAK

Orta alanda basit top kaybı yapılmayacak. Toplu oyunda sakin kalınacak, gereksiz çalım yapılmayacak. Topun hızını artırarak ve defans arkasına atılan paslarla pozisyon bulunacak.

BEKLERİN ARKASINA HÜCUM

Rakip beklerin arkasına koşular atılacak. Hücum bölgesinde tempo yapılacak. Kapılan topları hızla kanatlara gönderilecek. Özellikle Dusan Tadic ile İrfan Can Kahveci üzerinden oynanacak.  

(Sözcü)

İşte İsmail Kartal'ın Beşiktaş'ı yıkım planı ile ilgili etiketler İsmail Kartal Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.