İstanbullunun çilesi bitmiyor: Taksim'de yürüyen merdivenler çalışmıyor! CHP'li İBB'ye sert tepki...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde toplu taşıma sorunları bitmiyor. Bozuk İETT otobüslerinin ardından şimdi de Taksim'de metro ve otobüse giden yürüyen merdivenlerdeki sorun vatandaşları zor durumda bırakıyor. Yürüyen merdivenler, herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen zaman zaman çalışmıyor. Vatandaşlar ise, "İstanbul CHP’ye geçtiği için bugün bu durumdadır. CHP’nin hiçbir zaman kimseye faydası olmamıştır." dedi.

İstanbul’un en işlek yerlerinden biri olan Taksim’de, metro ve otobüse giden yürüyen merdivenler herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen zaman zaman çalışmıyor.

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR ZORLANIYOR

Özellikle yaşlı, çocuklu ve fiziki engeli bulunan vatandaşlar ise merdiven çıkarken zorlanarak mağduriyet yaşıyor. Yürüyen merdivenlerin çalışmadığını fark edip asansöre yönelen vatandaşlar ise onun da çalışmadığını görerek hayal kırıklığına uğruyor.

 

"CHP'NİN HİÇBİR ZAMAN KİMSEYE FAYDASI OLMAMIŞTIR"

Yürüyen merdivenleri kullanmadığı için bastonu ile güçlükle basamaklardan inen Hafız Ali Mermer “Kadir Topbaş öldüğünde İstanbul ölmüştür. İstanbul CHP’ye geçtiği için bugün bu durumdadır. CHP’nin hiçbir zaman kimseye faydası olmamıştır. Bilhassa Kılıçdaroğlu boşuna konuşuyor. Oy istiyor ama Kılıçdaoğlu’na oy moy yok” dedi.

 

İstanbullunun çilesi bitmiyor: Taksim'de yürüyen merdivenler çalışmıyor! CHP'li İBB'ye sert tepki... ile ilgili etiketler Taksim İBB metro CHP İstanbul yürüyenmerdiven

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.