İstanbulluların CHP'li belediye ile imtihanı bitmiyor! İETT otobüsü arızalandı, vatandaşlar çöl sıcaklıklarının yaşandığı günlerde yürümek zorunda kaldı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun genel başkanlık koltuğu için yarıştığı bu günlerde vatandaşlar yine mağdur oldu. Arnavutköy'de cadde ortasında arızalanan İETT otobüsünden inen vatandaşlar yürümek zorunda kaldı.

İstanbul'da metrobüs ve İETT çilesi vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sürekli arızalanan metrobüs ve İETT otobüsleri nedeniyle halk CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na isyan ediyor.

Son olarak Arnavutköy Necip Fazıl Caddesi üzerinde arızalanan bir İETT otobüsü nedeniyle cadde tamamen trafiğe kapanırken, otobüste bulunan onlarca vatandaşta otobüsten inerek yürümek zorunda kaldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İstanbulluların CHP'li belediye ile imtihanı bitmiyor! İETT otobüsü arızalandı, vatandaşlar çöl sıcaklıklarının yaşandığı günlerde yürümek zorunda kaldı ile ilgili etiketler İETT Arnavutköy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.