İstanbullu Gelin İsrail'de izdiham yarattı!

İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Özcan Deniz, dizideki partneri Aslı Enver ile birlikte gittiği İsrail'de konser verdi. 11 bin kişinin katıldığı gecenin biletlerinin 300 dolardan satışa çıkarıldığı öğrenildi. Çok sevilen dizinin burada da büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu ortaya çıktı.

Sanatçı Özcan Deniz, geçtiğimiz gün İsrail'de sahne aldı. 11 bin kişinin katıldığı organizasyonda biletler 300 dolardan alıcı gördü.

11 BİN KİŞİ KATILDI

Konser sırasında Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Aslı Enver de sahneye çıkarak hayranlarını selamladı. İsrailli yetkililerin verdiği bilgiye göre, biletleri 300 dolardan satılan konsere 11 bin kişi katıldı.Özcan Deniz, bu akşam yine Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da bir başka konser düzenleyecek.

İstanbullu Gelin İsrail'de izdiham yarattı!

BÜYÜK HAYRAN KİTLESİNE SAHİP

Bu akşamki konsere de 11 bine yakın müzikseverin katılması bekleniyor.Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolü paylaştığı İstanbullu Gelin, İsrail'de en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Dizi sayesinde Deniz ve Enver'in geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İsrail'deki turizm firmaları, dizinin çekildiği mekanlara turlar düzenlemeye başladı.
İstanbullu Gelin İsrail'de izdiham yarattı! - Resim : 2

İstanbullu Gelin İsrail'de izdiham yarattı! ile ilgili etiketler Aslı Enver İstanbullu Gelin Özcan Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.