'İstanbullu Gelin' finalindeki şokun ardından neler olacak? / VİDEO

İstanbullu Gelin son 19. Bölüm izleyicisi ile buluştu. İstanbullu Gelin yeni 20. Bölüm fragmanı merak ediliyor. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin izleyicisi ile her Cuma saat 20.00’da Star Tv ekranlarında bir araya geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Akyüksek, Fırat Tanış, Özge Borak, Neslihan Yeldan gibi isimler bulunuyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Aygen ve Tamer Levent katıldı. İstanbullu Gelin son bölümde Faruk ve Süreyya’nın düğüne damgasını vuran dansları konuşulacak. Faruk, Süreyya’nın bu davranışının altında yatan nedenlerini çözmeye çalışırken karısının Dilara’nın düğününde sahneye çıkması üstelik boşanma avukatı Can ile birlikte şarkı söylemeleri yeni bir krize neden olur. İstanbullu Gelin’in yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. İşte İstanbullu Gelin 20. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

İstanbullu Gelin dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. İstanbullu Gelin son bölüm Star Tv’de yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni 20. Bölüm fragmanı izleyicisi tarafından araştırılıyor. Star Tv ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin yeni bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Dizideki gerilim ve heyecan her geçen gün giderek artıyor. Faruk ve Süreyya arasındaki gerilim heyecanla izleniyor. Faruk karakterini Özcan Deniz, Süreyya karakterini Aslı Enver canlandırıyor. İstanbullu Gelin son bölümde Süreyya’nın boşanma dilekçesi Boranlarda bomba etkisi yaratır. Faruk, Süreyya’nın bu davranışının altında yatan nedenlerini çözmeye çalışırken karısının Dilara’nın düğününde sahneye çıkması üstelik boşanma avukatı Can ile birlikte şarkı söylemeleri yeni bir krize neden olur. Herkes nefesini tutmuş ne olacağını merak ederken Faruk’un Süreyya’yı dansa kaldırması büyük şaşkınlık yaratır. Uzaktan tutkulu bir şekilde dans eden çift arasında aslında kimsenin fark edemediği fırtınalar kopmaktadır.

Beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı düğününün sürprizlerinden biri de Aslı Enver’in Murat Aygen’in Nil Karaibrahimgil’in sevilen şarkısını Kanatlarım Var Ruhumda’yı birlikte seslendirmeleri. İstanbullu Gelin yeni 20. Bölüm fragmanı ve İstanbullu Gelin son 19.bölümde neler olduğu haberimizde. İstanbullu Gelin şimdi ise gözler yeni bölümde!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sözleri Esma’nın onunla ilgili kesin yargılarını gözden geçirmesine sebep olur. Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.

istanbullu_gelin_2S

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Faruk ve Süreyya yol ayrımında!

Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sözleri Esma’nın onunla ilgili kesin yargılarını gözden geçirmesine sebep olur. Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.

Düğünde Avukatı Can ile birlikte sahne alan Süreyya'ya Faruk'tan beklenmedik hamle...

Star’da her Cuma ekrana gelen, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Faruk ve Süreyya’nın düğüne damgasını vuran dansları konuşulacak.

Süreyya’nın boşanma dilekçesi Boranlarda bomba etkisi yaratır. Faruk, Süreyya’nın bu davranışının altında yatan nedenlerini çözmeye çalışırken karısının Dilara’nın düğününde sahneye çıkması üstelik boşanma avukatı Can ile birlikte şarkı söylemeleri yeni bir krize neden olur.

Herkes nefesini tutmuş ne olacağını merak ederken Faruk’un Süreyya’yı dansa kaldırması büyük şaşkınlık yaratır. Uzaktan tutkulu bir şekilde dans eden çift arasında aslında kimsenin fark edemediği fırtınalar kopmaktadır.

Beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı düğününün sürprizlerinden biri de Aslı Enver’in Murat Aygen’in Nil Karaibrahimgil’in sevilen şarkısını Kanatlarım Var Ruhumda’yı birlikte seslendirmeleri.

İSTANBULLU GELİN 20. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

İSTANBULLU GELİN 19. BÖLÜM İZLE

Yapım: O3 Medya

Yapımcı: Onur Güvenatam

Drama Direktörü: Lale Eren

Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş

Senaryo: Teşrik-i Mesai

istanbullu_gelin

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

Özcan Deniz; (Faruk) Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

Aslı Enver; (Süreyya)10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

'İstanbullu Gelin' finalindeki şokun ardından neler olacak? / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Star TV istanbullu gelin son bölüm 20.bölüm fragmanı istanbullu gelin yeni bölüm 19. bölümde neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.