İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Süreyya ne yapacak?

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi İstanbullu Gelin, bu akşam 86. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 24 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde, Süreyya'dan kendisini öldürmesini isteyen Esma zor günler geçiriyor. Süreyya ise kendisini bir çıkmazın içinde buluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Süreyya ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, bu akşam 86. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Süreyya zor günler geçirirken, Garip'in ölmesi sonrasında bunalıma giren Esma'nın ondan isteği şok etkisi yaratıyor.Adem ile Güneş’in evlilik ve çocuk edinme kararları olmasa kafa dağıtacak hiçbir sebepleri yok. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Süreyya ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Süreyya ne yapacak?

İSTANBULLU GELİN 87. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni Bölüm fragmanının birkaç güne yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Esma, Garip’in ölümü ile sona geliyor. Adem, Güneş ile çocuk evlat edinebilmek için evleniyor. Güneş ve Adem çok mutlular. Güneş daha şimdiden kızına çok büyük bir sevgi besliyor. Nikah sonrası Güneş ve Adem, Faruk ve İpek ile birşeyler yiyor. Tam da o sırada Süreyya, Esma’ya sürpriz yapmak istediğini söyleyip, onları da yanına çağırıyor. Süreyya herkesi hastanede topluyor. Kapıda hazırlıklar tamamlanırken Süreyya odaya giriyor. Esma tepkisiz bir şekilde boşluğa bakarken Süreyya şarkısından söz ediyor. Ama Esma o kadar donuk halde ki Süreyya afallıyor. Esma, Süreyya’ya dönüp ‘Garip öldü dimi’ diye soruyor. Esma yaşayamayacağını söylüyor. Garip’in hayali ile yaşayamadığını anlatıyor. Esma, Garip;’in hayalinde tekrar tekrar öldüğünü söylüyor. Süreyya, Esma’ya sarılırken Esma ona yardım etmesini istiyor. ‘Öldür beni’ diye Süreyya’ya yalvarıyor. Süreyya dağılmış şekilde odadan çıkıyor. Esma, Süreyya’ya sevdiklerinin son isteklerini yerine getirmesini istiyor. Esma ne kadar yorgun olduğunu söylüyor ve Garip gibi huzurla gitmek istiyor. Süreyya Esma ile konuşmasından sonra dağılıyor. Sürekli kafasında Esma’nın sözleri ile baş etmeye çalışıyor.

ESMA KONAKTA

Ve Esma konağa dönüyor. Esma yeni haliyle bir çocuklar gibi şen, bir darmaduman halde içinde yaşadığı çatışmaları dışarı yansıtıyor. Boranlar onun bu yeni hallerine alışmaya çalışıyor. En büyük yük de Süreyya’nın omuzlarında. Boranlar’ın yüzünü güldüren tek gelişme Güneş ile Adem’in evlilik ve evlat edinme kararları oluyor. Sürreyya’nın içindeki çıkmaz git gide büyüyor.

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı izle! Süreyya ne yapacak? ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.