İstanbul'dan sonra şimdi de Ankara'da halk ekmeğe zam geldi: Yarından itibaren 2 TL'ye satılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, halk ekmek fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Yarından itibaren geçerli olacak zam ile birlikte halk ekmek artık 2 liradan satılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Ankara' Büyükşehir Belediyesi'de halk ekmeğe zam yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, günlük bir milyon üretim kapasitesine sahip halk ekmekte, artan maliyetlere rağmen, uzun süredir fiyat artışı yapılmadığı hatırlatıldı.

YARINDAN İTİBAREN HALK EKMEK 2 LİRADAN SATILACAK

Un, maya, işçi maliyetleriyle enerji ve diğer giderlerde yaşanan artışların çok yüksek seviyelere ulaşması nedeniyle fiyat artışının zorunlu hale geldiği belirtilen açıklamada, "Ankara Halk Ekmek'in ürettiği 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatı, 2 Mart 2022 itibarıyla kar elde etmeksizin ve maliyetine 2 lira olarak belirlenmiştir." ifadesine yer verildi.

 

İstanbul'dan sonra şimdi de Ankara'da halk ekmeğe zam geldi: Yarından itibaren 2 TL'ye satılacak! ile ilgili etiketler zam Ankara ekmek halk ekmek fiyat büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.