İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba okul var mı?

Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları vatandaşların hayatını olumsuz etkilerken, İstanbul'da da kar yağışı başladı. Bu çerçevede, 10 Ocak'ta okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba okul var mı? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye genelindeki olumsuz hava koşulları, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz yönde etkilerken, İstanbul'da da kar yağışı başlamış durumda. Bu bağlamda, 10 Ocak'ta İstanbul'daki okulların tatil olup olmayacağı konusu öğrenciler ve veliler arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Yarın, yani 10 Ocak Çarşamba günü, İstanbul'daki okulların tatil olup olmadığı konusundaki detaylar haberimizde...

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba okul var mı?

AKOM, hava koşullarıyla ilgili bir uyarıda bulundu. Açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarının 8 ila 10 derece birden düşmesinin beklendiği belirtilirken, İstanbul'da kış sıcaklıklarına gerileyecek ve sağanak yağışlarla birlikte karışık yağmurun etkili olacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, hafta boyunca şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmurun ve yer yer kar yağışının etkili olması öngörüldüğü belirtildi.

10 OCAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

10 Ocak Çarşamba günü İstanbul'daki okulların tatil olup olmayacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba okul var mı? ile ilgili etiketler Kar tatili Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.