İstanbul'da vapur seferleri yağış nedeniyle iptal edildi!

Marmara ve çevresinde etkili olan yağışlar İstanbul'da trafiği kitlemişti. Yaklaşık yüzde 85'lere çıkan trafik yoğunluğundan sonra kötü bir haber de deniz ulaşımından geldi. İşte Şehir Hatları AŞ'den İstanbullulara gelen o sefer iptal açıklaması...

İstanbul'da neredeyse tüm yolları kitleyen ve durmak bilmeyen yağış, İBB Trafik Yoğunluk Haritası'nda yüzde 85'leri göstermesine neden oldu. Artan yoğunluk nedeniyle bazı iş saatinde yoğun olarak kullanılan yollarda trafik durma noktasına geldi. Maltepe Altıntepe ve Kadıköy Bostancı D-100 (E-5) Karayolu'nda saat 18.45 itibarıyla yoğunluk yüzde 85'leri gösterdi.

İstanbul'da vapur seferleri yağış nedeniyle iptal edildi!

Tüm bunların üstüne bir başka kötü haber de deniz ulaşımı tarafından geldi...

İstanbullulara bir kötü haber de Şehir Hatları AŞ deniz ulaşımı tarafından geldi. Şehir Hatları AŞ yapılan açıklamada, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş Hattı ve Maltepe-Adalar seferlerinin hava muhalefeti dolayısıyla bir süre gerçekleştirilemeceği duyuruldu.

Olumsuz ve ekstrem hava koşulları nedeniyle vapur seferlerinde iptal ve gecikmeler yaşanabildiği ve anlık güncellenen iptal seferlerin şirketin internet sitesi üzerinden takip edilebileceği kaydedildi. ​​​​​​​

"Değerli yolcularımız,

Hava muhalefeti sebebiyle aşağıdaki seferlerimiz yapılamamaktadır.

-Bostancı-Moda-Kadıköy

-Kabataş Hattı 

-Maltepe-Adalar 

 Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Şehir Hatları iptal seferlerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İstanbul'da vapur seferleri yağış nedeniyle iptal edildi! ile ilgili etiketler Şehir Hatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.