İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak! Hangi Saatler Arası Ulaşım Ücretsiz?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada okulların açılması nedeniyle 12 Eylül Pazartesi toplu ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul'da toplu ulaşımın ücretsiz olacağı saatler ise merakla araştırılmaya başlandı.

Okulların açılması nedeniyle yaşanacak trafik yoğunluğunu dikkate alan İBB yönetimi,
toplu ulaşımı ücretsiz vatandaşların hizmetine sundu. Okul servisleri İSPARK'ları ücretsiz olarak kullanabilecek. Peki hangi saatler İstanbul'da toplu ulaşımda ücretsiz olacak?

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMIN ÜCRETSİZ OLACAĞI SAATLER...

2022-2023 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle 12 Eylül Pazartesi trafikte yoğunluk yaşanacak. kulların açılacağı ilk gün 06:00 – 14:00 saatleri arasında toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek. Okul servisleri denetlenecek ve İSPARK otoparklarını ücretsiz kullanabilecek. Trafik kameralarla denetlenecek ve yolları tıkayan araçlar hızla çekilecek. Emniyet ve zabıta güçleri, ana cadde ve okul önlerindeki trafiğin akışını sağlayacak. Yollardaki ve şantiyelerdeki çalışmalar gece yapılacak.

Son dakika: İstanbul'da pazartesi günü ulaşım hangi saatlerde ücretsiz olacak? İşte cevabı...

Toplu ulaşıma ek seferler konulacağını açıklayan İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İstanbulluları özellikle 12 Eylül Pazartesi günü toplu ulaşım araçlarını kullanmaya davet etti.

ÇAĞLAR: “ÖZEL ARAÇ YERİNE TOPLU ULAŞIM TAVSİYE EDİYORUZ”

Alınan tedbirleri açıklayan Can Akın Çağlar, İstanbul’da okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü 06:00 – 14:00 saatleri arasında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini ve seferlerin artırılacağını belirterek, “İBB ve İstanbul Valiliği’ne ait birimler olarak, sorunsuz bir eğitim yılının başlaması için gerekli tüm tedbirleri aldık. Önümüzdeki haftadan itibaren işe aracıyla giden ve çocuklarını özel araçlarıyla okula bırakan verilerin toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Altyapı, şantiye ve yol çalışmaları trafiğin yoğun olduğu saatlerde yapılmayacak, geceye kaydırılacak” diye konuştu.

İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak! Hangi Saatler Arası Ulaşım Ücretsiz? ile ilgili etiketler İstanbul toplu ulaşım ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.