İstanbul'da salgının seyri masaya yatırıldı

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde koronavirüs salgınına ilişkin kritik bir toplantı gerçekleştirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığındaki toplantıda salgının İstanbul'daki seyri ele alındı. Bakan Koca, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ortak düşmana karşı birlikte mücadele edelim" çağrısında bulundu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul’da salgının seyrini ele aldıkları detaylı bir toplantı yaptıklarını duyurdu.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde bakan yardımcıları, il sağlık müdürü ve başhekimlerin katılımıyla; İstanbul’daki salgın seyrini ele aldığımız detaylı bir toplantı yaptık. Virüsle mücadele, toplumsal bir mücadeledir. Ortak düşmana karşı birlikte mücadele edelim." dedi. 

İstanbul'da salgının seyri masaya yatırıldı

İstanbul'da salgının seyri masaya yatırıldı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başakşehir salgın İstanbul çam ve sakura şehir hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.