İstanbul'da okullar kapanacak mı? 2021 Ramazan'da okullar tatil mi?

Ankara’nın hemen ardından İstanbul’da da okulların kapanması gündeme geldi. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada 5, 6, 7, lise hazırlık, 8, 10 ve 11'inci sınıflarda uzaktan eğitime geçildiği duyurulmuştu. Peki, İstanbul’da okullar kapandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son yapılan açıklamada Türkiye koronavirüs risk haritası doğrultusunda bazı kararlar alınmasının an meselesi olabileceği belirtilmişti. Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda 5, 6, 7, lise hazırlık, 8, 10 ve 11'inci sınıflarda tam zamanlı uzaktan eğitime geçildiği ifade edildi.

İSTANBUL’DA OKULLAR KAPANACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İstanbul'da okulların son durumuna ilişkin olarak İstanbul'da okulların kapatılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin bir gelişme olması durumunda detaylara buradan ulaşabileceksiniz.

İstanbul'da okullar kapanacak mı? 2021 Ramazan'da okullar tatil mi?

2021 RAMAZAN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ramazan’da okulların kapanacağına yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada söz konusu paylaşımların sadece iddialardan ibaret olduğu ve bu yönde gelişme olur olmaz son dakika olarak bilgilendirileceği ifade edildi.

 

İstanbul'da okullar kapanacak mı? 2021 Ramazan'da okullar tatil mi? ile ilgili etiketler İstanbul okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.