İstanbul'da kar ne zamana kadar yağacak? Bu akşam kar yağacak mı?

İstanbul'da kar yağışı gittikçe artan bir hızla devam ediyor. Olumsuz hava şartlarının sosyal hayatı da olumsuz etkilemeye başlamasıyla birlikte, İstanbul'da kar yağışının ne kadar süreceği büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, İstanbul'da kar ne zamana kadar yağacak? Kar yağışı ne zaman bitecek? Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul'da kar yağışı hızla devam ediyor. Söz konusu olumsuz hava şartları vatandaşların sosyal yaşamını olumsuz yönde etkilemeye başladı. Bu sebeple kar yağışının ne zamana kadar devam edeceğine yönelik araştırmalar yapılıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'da kar ne zamana kadar yağacak? Bu akşam kar yağacak mı?

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMANA KADAR YAĞACAK?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 23 Ocak'ta Twitter hesabından şu paylaşımı gerçekleştirdi; "Meteorolojik verilere göre #İstanbul’da kar yağışı 3 gün boyunca etkisini sürdürecek.Fırtına,don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalımHava durumunu anlık takip eden Meteoroloji Bölge Müdürümüz Ayşe Gemici ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum"

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, “İstanbul’da bugün deniz etkisi tekrar başlayabilir öğlen ve sonrası ama dünkü kadar kuvvetli olmaz, takip ediyoruz. Akşama demiştik ama bakacağız. 1-2 saat içinde netleşir” dedi.Prof. Dr. Şen, “Bugün Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olmasa da kar yağışı görülecek. Karadeniz iç ve doğu Anadolu’da çığ tehlikesi devam ediyor. Bugün Orta ve doğu Akdeniz bölgesinin kıyı kesimlerinde KKY iç kesimlerinde KAR yağışı yoğun görünüyor. Yoğun kar yağışı Öğlen saatlerinden itibaren Konya Karaman da kuvvetlenecek. Akşam saatlerinde Gaziantep Adıyaman çevrelerinde yoğun şekilde görülecek” şeklinde açıklama yaptı.

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Meteoroloji tarafından hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yurt genelinde soğuk hava etkisini göstermeye devam edecek. İstanbul'da kar yağışı 3 gün daha etkili olacak. Yurt genelinde ise perşembe gününe kadar kar yağışı devam edecek.

İstanbul'da kar ne zamana kadar yağacak? Bu akşam kar yağacak mı? ile ilgili etiketler kar İstanbul kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.