''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü

Kahramanmaraşta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından uzmanlar da İstanbul'de deprem beklendiğini açıklamışlardı. Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyerek kesin konuştu.

Uzmanlar tarafından, İstanbul'da olması beklenen depremlere ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor... Son olarak Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi ile ilgili ''İstanbul’da beklediğimiz deprem olursa bu yapı stoğuyla, bu gecekondu mantığıyla bu yoğunluğu bu nüfus içerisinde Kahramanmaraş depremlerinin kaybından daha fazla olur. Minumum 500 bin insan ölümle burun buruna'' demişti.

Marmara fayında minimum 7.2 büyüklüğünde bir deprem olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür "İstanbul'da durum hiç iyi değil. Nasıl 3 gün önce 'Maraş'tan endişe ediyoruz' diye yazdıysam aynı şekilde İstanbul'dan endişe ediyorum. Bilimsel bütün araştırmalar, İstanbul'da zamanın gelmekte olduğunu gösteriyor. Aşağı yukarı 30 sene içerisinde depremin beklendiği söyleniyordu, 23 senesi geçtiğine göre büyük ölçüde yakınlaşmış demek istiyorum. Ancak Maraş depremi beklediğimiz Marmara depreminden daha büyük. İstanbul'da en fazla 7.5 bekliyoruz. İstanbul'da daha küçük deprem beklememize rağmen, İstanbul'da hasar Maraş'tan daha fazla olur. Diğer yandan Maraş'ta da hasarın epey fazla olacağını üzülerek tahmin ediyorum, inşallah yanılırım ama açıklanınca göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul'da yüksek derecede deprem riski taşıyan bölgeleri de açıklayan Görür o illeri şöyle sıralamıştı: ''Zeytinburnu, Küçükçekmece, Florya, Esenkent, Ispartakule, Ambarlı, Avcılar ve Haramidere''

TUĞBA EKİNCİ'DEN DİKKAT ÇEKEN 'DEPREM' YORUMU

Olası İstanbul depremi için uzmanlar uyarılarda bulunmaya devam ederken, şarkıcı Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum ise dikkat çekti. Sivri dilli şarkıcı Ekinci, sosyal medya hesabından ''İstanbul’da hiçbir zaman deprem olmayacak. Bilimsel değil 6. His!'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

tuğba ekinci

İstanbul'da deprem olmayacağını söyleyen Tuğba Ekinci'nin bu açıklaması kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi. Kesin bir dille İstanbul'da deprem olmayacağını belirten Tuğba Ekinci'ye sosyal medyada yorum yağdı.


İşte açıklamasının ardından Tuğba Ekinci'ye gelen yorumlardan bazıları:


''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü - Resim : 4

''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü - Resim : 5

''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü - Resim : 6

 

''İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak'' diyen Tuğba Ekinci sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci deprem İstanbul Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.