İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Kaya'nın 'Şafak Türküsü' şarkısı çalınca duygulandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, 1994 yılında cezaevine girerken sanatçı Ahmet Kaya'nın kendisini uğurlamaya geldiğini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine salona Ahmet Kaya'nın Şafak Türküsü şarkısı dinletildi. Erdoğan'ın bu anlarda gözleri doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul" programında gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Programda Ahmet Kaya şarkısı çalarken Cumhurbaşkanı Erdoğan duygu dolu anlar yaşadı.

'ŞAFAK TÜRKÜSÜ' ÇALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı sırasında Ahmet Kaya'nı 1998'deki konuşması ekranlara getirildi. Sonrasında Erdoğan Ahmet Kaya'nın bir şarkısının çalınmasını istedi. Bunun üzerine 'Şafak Türküsü' tüm salona dinletildi.

İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Kaya'nın 'Şafak Türküsü' şarkısı çalınca duygulandı

Erdoğan şarkının ardından efkarlandığını belirterek, "Ahmet Bey, ben cezaevine girerken Kazlıçeşme'de son uğurlama programıma katılıp orada bu şarkı, türkülerini söyledi. Bir dava, fikir insanı için böyle bir şeyin yapılması kabullenilemez. Tabii o günden bugüne. Başbakanlığım döneminde Türkiye'ye getirmek istedim Ahmet Kaya'yı ama olmadı.

Bir defa biz özgürlük mücadelemizi hayatımızın son anına kadar sürdürmeye devam edeceğiz. AK Parti bu işin zaten bir numaralı evvel Allah garantisidir. AK Parti bunun için var, bunun için de yolumuza devam edeceğiz. Özgürlük mücadelesi, bizim her şeyden önce benliğimizdir ve bu konudaki mücadelemizi de sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız. Ben ve arkadaşlarım bu mücadelenin yılmaz savaşçılarıdır.'' dedi.

İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Kaya'nın 'Şafak Türküsü' şarkısı çalınca duygulandı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.