İstanbul'da bir grup, toplanıp Nazi bayrağı açarak fotoğraf çektirdi: Kimseden korkuları yokmuş (!)

İstanbul Maçka Parkı'nda toplanan Nazi sempatizanı bir grup, yüzlerindeki maskelerle ve Nazi bayrağıyla fotoğraf çektirerek “Kimseden korktuğumuz yok. Gözünüzün önünde açtık bayrağımızı.” mesajı paylaştı.

Şişli'deki Maçka Parkı'nda yaşanan garip olayda bir sosyal medya kullanıcısı, 30 Ağustos'ta Nazi bayrağını açtıkları bir fotoğrafla paylaşım yaptı.

Üzerlerine siyah giyen, yüzlerini kapatan ve haç kolye takan gruptaki gençler Nazi bayrağı açtıkları fotoğrafı "Öyle korktuğumuz falan yok! 30 Ağustos günü Maçka Parkı'nda herkesin gözünün önünde açtık bayrağımızı…" notuyla paylaştı.

İstanbul'da bir grup, toplanıp Nazi bayrağı açarak fotoğraf çektirdi: Kimseden korkuları yokmuş (!)

FOTOĞRAFI SİLDİ

Daha sonra fotoğrafa gelen büyük tepkiler ile geri adım atan şahıs fotoğrafı sildi ve "Bana fotoğrafımı silmem gerektiği söylendi. Antisemitizmi yaymaktan gocunmam" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada dalga geçilen bu gruba yazılan şeylerden bazıları:

- Korkuları yok ama ağaçların arkasına saklamışlar
- Korkmadıkları için maske takmışlar
- Anlamını bilseler açmazlardı
- Oturup Kavgam'ı okumakla, 2 tane belgesel izlemekle ideoloji sahibi oluyor bunlar da!

İstanbul'da bir grup, toplanıp Nazi bayrağı açarak fotoğraf çektirdi: Kimseden korkuları yokmuş (!) ile ilgili etiketler Nazi İstanbul Maçka Parkı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.