İstanbul'a giriş çıkış yasak mı? Trakya'dan İstanbul'a giriş yasak mı?

İstanbul'a giriş çıkış yasak mı merak ediliyor. Türkiye'de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Son yıllarıhn en büyük kar yağışının yaşandığı İstanbul'da durum inanılmaz. Peki İstanbul'a giriş çıkış yasak mı? Trakya'dan İstanbul'a giriş yasak mı?

İstanbul'a giriş çıkış yasak mı? Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da tüm hayat durdu. Çevre illerinden giriş çıkışların durduğu İstanbul'a giriş çıkış yasak mı?

İSTANBUL'A GİRİŞ ÇIKIŞ YASAK MI?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, son yaptığı açıklamayla birlikte İstanbul'a giriş çıkışların durdurulduğunu açıkladı.

İstanbul'a giriş çıkış yasak mı? Trakya'dan İstanbul'a giriş yasak mı?

Bunun yanısıra Karayolları Genel Müdürlüğü, “Anadolu tarafından İstanbul yönüne ulaşım, Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren tüm araçlar için durdurulmuştur. Kocaeli'nden ise yalnız ağır taşıt trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova'dan İstanbul ve İzmir istikametindeki ulaşım tüm araçlar için durdurulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul'a giriş çıkış yasak mı? Trakya'dan İstanbul'a giriş yasak mı? ile ilgili etiketler kar ne zaman yağacak? Kar tatili İstanbul yasak giriş çıkış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.