İstanbul Valisi Gül ve Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız'ın ziyaretinde gülümseten dakikalar

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen, bine yakın üyesi ve 5 bin kitabın bulunduğu Sinanpaşa Millet Kütüphanesi’nin açılışı sonrası gülümseten dakikalar yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül'ün gerçekleşen buluşma sonrasında öğrencilere Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a ıslak hamburger ısmarlattığı dakikalar sosyal medyada konuşuldu.

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen, bine yakın üyesi ve 5 bin kitabın bulunduğu Sinanpaşa Millet Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda çocuk, genç ve aileleri katıldı.

"ISLAK HAMBURGERLER HAYDAR BAŞKANIN HESABINA!"

İstanbul Valisi Gül Beyoğlu'nda girdiği bir ıslak hamburgercide çocuk ve gençlere ıslak hamburger verdiği videoda;

"Beyoğlu Belediye Başkanımız sağolsun bize ıslak hamburger ısmarlayacak. Ne zaman yolunuz düşerse başkanımızın hesabına yazdırırsınız" cümleleriyle gülümsetti.

İstanbul Valisi Gül ve Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız'ın ziyaretinde gülümseten dakikalar ile ilgili etiketler İstanbul Valisi Beyoğlu Haydar Ali Yıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.