İstanbul TOKİ konut başvurusu 2022! TOKİ İstanbul'da nereye ev yapacak?

İstanbul TOKİ sosyal konut projesi detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ ucuz konut başvurusu için vatandaşlar ilk bilgilere ulaştı. Peki, TOKİ İstanbul'da nerede, hangi ilçelerde ev yapacak? İşte, 2022 TOKİ İstanbul başvuru ücreti…

İstanbul TOKİ sosyal konut projesi detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ ucuz konut başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarda İstanbul'da evlerin nerede, hangi ilçede yapılacağını araştırmaya başladı.

Alt ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşları ev sahibi yapacak olan TOKİ’nin 81 ilde gerçekleştireceği sosyal konut projesi konusunda ilk adımlar atıldı.

İlk etap konutlarının 50 bini İstanbul’da, 18 bini Ankara’da, 12 bin 400’ü İzmir’de, 10 bini Gaziantep’te, 8650’si ise Burda’da yapılacak.

TOKİ sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve E-devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

İstanbul TOKİ Konut Başvuru Şartları

• İstanbul ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmamak.
• TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
• Bir haneden tek başvuru yapmak.
• Genç kategorisine 1991 Eylül ayından sonra doğmak.

İstanbul TOKİ konut başvurusu 2022! TOKİ İstanbul'da nereye ev yapacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri Hangi İllerde?

TOKİ sosyal konut projeleri; Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van ve Zonguldak illerinde yer almaktadır.

İstanbul TOKİ Konut Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

İstanbul için TOKİ sosyal konut başvuruları, 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve E-devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

İstanbul TOKİ konut başvurusu 2022! TOKİ İstanbul'da nereye ev yapacak? ile ilgili etiketler İstanbul TOKİ toki başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.