İstanbul kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri 2020

2020 Kurban Bayramında İstanbul'da bulunan kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı.

2020 Kurban Bayramında vatandaşlar İstanbul’daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerlerini merak etmeye başladı. İstanbul’da kurban satış yerleri ve kesim yerleri nerede? şeklinde aramalarını yoğunlaştıran vatandaşlar son bilgileri almaya devam ediyor.

Kurban pazarları kuruldu. Kurbanlıkların vatandaşlar tarafından görücüye çıkmasına ramak kala İstanbul kurban kesim yerleri ve satış yerleri netlik kazandı. İstanbul kurban sayış yerleri ve kesim yerleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

İstanbul kurban satış yerleri ve kurban kesim yerlerini aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.

İSTANBUL KURBAN SATIŞ YERLERİ VE KURBAN KESİM YERLERİ

 

İstanbul kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri 2020 ile ilgili etiketler İstanbul Kurban kesim yerleri Kurban satış yerleri
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.