İstanbul Kadıköy'de ehliyetsiz yakalanan kadın sürücüden polislere şoke eden tehdit: Şimdi ararım ve buraya yığarım!

İstanbul Kadıköy'de yapılan trafik denetiminde ehliyetsiz yakalanan bir kadın sürücü polisleri tehdit etti. Polislerin ceza kararı karşısında sinirlenen sürücü, "Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak" ifadelerini kullandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi ve sahil yolunda 00.00 ile 03.00 saatleri arasında trafik denetimi gerçekleştirdi.

Bu süreçte hız radarı kontrolü, ehliyet incelemesi, alkol testi, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı ve emniyet kemeri takmama gibi kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Ekipler, gece boyunca toplam 557 aracı denetledi. Yapılan kontroller sonucunda 12 araçta abart egzoz, 16 araçta hız ve radar ihlali, 1 araçta makas atma, 12 araçta film kaplı cam, 10 araçta alkollü araç kullanımı, 11 araçta yüksek sesle müzik çalma, 2 araçta saygısızca araç kullanma, 6 araçta ehliyetsiz araç kullanma, 13 araçta teknik değişiklik, 11 araçta muayenesiz araç kullanma, 1 araçta bisiklet, motosiklet veya skuter ile taşıt yolunda seyir, 2 araçta emniyet kemeri kullanmama, 8 araçta kask kullanmama, 2 araçta sigortasız araç kullanma ve diğer suçlardan toplam 30 cezai işlem uygulandı. Bu denetlemeler sonucunda gece boyunca toplamda 262 bin 252 TL tutarında ceza kesildi. Ayrıca 29 araç trafikten men edildi.

Denetimlere yakalanan ehliyetsiz sürücü C. A., kendisine cezai işlem uygulamak isteyen trafik polis ekiplerine tek tek isim sordu ve görüntü alan basın mensupları için şu ifadeleri kullandı:

"ŞİMDİ ARARIM VE BURAYA YIĞARIM"

"Bu insan haklarına aykırı bir şey. Çekim izinlerini lütfen gösterebilir misiniz ? Benim şahsi alanlarımı çekme hakkına sahip değiller. Bakın yasada böyle bir şey yok. Şimdi ararım ve buraya yığarım. Mehmet abiyi tanıyor musunuz siz ? Şimdi burada sıkıntı çıkacak, benim onayım olmadan hiç kimse beni çekip basına veremez"

Ayrıca, trafik denetleme ekiplerinin yol üzerine yerleştirdiği dubaya çarparak üzerinden geçmeye çalışan bir ticari taksi görüntülendi. Bu olayda dubanın aracın altına sıkıştığı anlar kameralar tarafından kaydedildi.

İstanbul Kadıköy'de ehliyetsiz yakalanan kadın sürücüden polislere şoke eden tehdit: Şimdi ararım ve buraya yığarım! ile ilgili etiketler Trafik ehliyet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.