İstanbul 18 Mart okullar tatil mi? Yarın Cuma günü hangi illerde okullar tatil?

İstanbul 18 Mart okullar tatil mi sorusu gündemde. Meteoroloji’den üst üste yoğun kar yağışı haberleri gelmeye devam ederken İstanbul Valiliği’nden gelen son dakika kar tatili gelişmesi yakından takip ediliyor. İstanbul’da Cuma okullara ders var mı? Hangi illerde okullar tatil?

Yoğun kar yağışı uyarısı nedeniyle Meteoroloji’den gelen son dakika haberleriyle İstanbul’da yarın 18 Mart okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Meteorolojinin uyarılarının ardından öğrenci ve veliler kar tatili haberlerine odaklandı.

İstanbul 18 Mart okullar tatil mi?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 18 Mart'ta İstanbul'da okulların tatil edildiğini duyurdu.

İstanbul 18 Mart okullar tatil mi? Yarın Cuma günü hangi illerde okullar tatil?

Giresun

"Alınan karar gereğince, ilimizde yaşanan yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar da dikkate alınarak, il genelinde 18 Mart Cuma günü, resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, özel öğretim kurslarında ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir."

Trabzon

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Mart 2022 Cuma günü ilimiz genelinde resmi ve özel tüm okullarda, halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Rize

Rize Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okullarda (ilk, orta, lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında 18 Mart 2022 Cuma günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

İstanbul 18 Mart okullar tatil mi? Yarın Cuma günü hangi illerde okullar tatil? ile ilgili etiketler İstanbul Kar tatili İstanbul Valiliği okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.