İşsizlik maaşı yılbaşından önce verilecek mi? Aralık 2020 işsizlik maaş ödemesi ne zaman?

İşsizlik maaşı yılbaşından önce verilecek mi sorusu gündeme gelirken vatandaşların da bu konuyla ilgili araştırmaları da devam ediyor. İşsizlik ödeneği Aralık 2020 ödemesi ne zaman yapılacak?

İşsizlik maaşı yılbaşından önce verilecek mi merak ediliyor.  Aralık ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi, vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Her ay işsizlik maaşından faydalananların banka ve PTT hesaplarına yatırılan işsizlik ödeneğinin yatıp yatmadığı e devletten öğreniliyor.  Aralık ayı işsizlik ödemesi ne zaman yatacak gibi soruların yanıtı haberimizde.

İŞSİZLİK MAAŞI YILBAŞINDAN ÖNCE VERİLECEK Mİ?

İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kasım ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 4 Aralık'ta yapılacağını bildirmişti. Aralık ayı ödeme tarihi henüz belli olmadı.

 Ocak 2021 Kısa Çalışma Ödeneği ödeme tarihi... İşsizlik ve Kısa Çalışma  Ödeneği erken yatar mı? Ocak ayı Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatar? -  Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Selçuk, yazılı açıklamasında, kasım ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri hakkında bilgi vermişti.

Ödemelerin 4 Aralık'ta banka hesaplarına yatırılacağını belirten Bakan Selçuk, IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını kaydetmişti.

İşsizlik maaşı yılbaşından önce verilecek mi? Aralık 2020 işsizlik maaş ödemesi ne zaman? ile ilgili etiketler işsizlik işsizlik maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.