İsrail ordusundan kan donduran olay! İnsani araya saatler kala Gazze'nin kuzeyinde saldırılar hat safhaya ulaştı…

İsrail ordusu ile Hamas arasında uzlaşma başlamak üzere. Bu kapsamda çatışmalara insani ara verilmesine saatler kaldı. Ancak Gazze’nin kuzeydeki bölgelerde saldırının şiddeti arttı. Uzlaşı ne zaman başlayacak?

İsrail ve Hamas arasında Mısır ve Katar arabuluculuğu ile uzlaşı sağlandı. Bu kapsamda Gazze şeridinde çatışmalar yarın sabah yerel saat ile 10:00 itibariyle 4 günlüğüne durdurulacaktı. Ancak bu insani aranın başlamasına sayılı saatler kalmasına rağmen İsrail ordusu Gazze kuzeyindeki Beyt Hanun ve Beyt Lahiye mahallelerini obüs saldırılarını artırdı. İsrail topçularından bölgeye çok sayıda aydınlatma fişeği gönderilirken sık sık patlama seslerinin duyulması kan dondurdu.

PATLAMA SESLERİ SÜRÜYOR

İsrail topçuları tarafından bölgeye çok sayıda aydınlatma fişeği atılıyor. Bölgede patlama seslerinin artması tüyleri ürpertti. İsrail ordusunun helikopter trafiğinin de çok yoğun olduğu dikkat çekti. İsrail'in Beyt Hanun ve Beyt Lahiya’ya yönelik saldırıları var gücüyle devam ediyor.

 

 

İsrail ordusundan kan donduran olay! İnsani araya saatler kala Gazze'nin kuzeyinde saldırılar hat safhaya ulaştı… ile ilgili etiketler İsrail Gazze patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.