İsrail Filistin'e neden saldırıyor? Tevrat'ta yer alan o ayetler gerçekleri ortaya koyuyor...

Hamas-İsrail Savaşı 7 Ekim'de başlayarak tüm dünyanın gündemine oturdu. Hamas-İsrail Savaşı sosyal medyada da gündem olurken, İsrail'in Filistin'e neden saldırdığı ve Mescid-i Aksa ile olan sorunları araştırılmaya başlandı. Bu çerçevede, Tevrat'taki tahrif edilmiş ayetler gündeme geldi. İşte o ayetler...

7 Ekim'de başlayan Hamas-İsrail Savaşı, tüm dünyanın dikkatini çeken bir olay haline geldi. Bu çatışma, İsrail ve Hamas arasındaki uzun süredir devam eden gerilimlerin bir sonucu olarak ortaya çıktı. Bu savaşın bir diğer odak noktası da Mescid-i Aksa'dır. Mescid-i Aksa, Kudüs'te bulunan kutsal bir İslam mabedidir ve İsrail-Filistin çatışmasının bir parçası olarak sürekli olarak gerginliklere sahne olmaktadır. Bu kapsamda, İsrail'in Filistin'e saldırı sebebi Tevrat'ta yer alan tahrif edilmiş ayetler sebebiyle araştırılıyor. İşte, Tevrat'ta yer alan o ayetler... 

İsrail Filistin'e neden saldırıyor? Tevrat'ta yer alan o ayetler gerçekleri ortaya koyuyor...

İşte İsrail ordusunun ve yöneticilerinin saldırılarını dayandırdığı“Muharref Tevrat “ ayetleri: 

O zaman Rab Yehova bütün bu milletleri önünüzden kovacak ve sizden büyük bir kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak ( Tesniye bab11 ayet 23/4 sayfa 139 )

Eğer kendi yüreğinde bu milletler benden çokturlar nasıl onların mülkünü alabilirim dersen, onlardan korkmayacaksın. ( Tesniye Bab 7 Ayet 17/18 sayfa 185 )

Bütün göklerin altında olan kavimler üzerine, bugün senin dehşetini ve korkunu koymaya başlayacağım, onlar senin haberini işitecekler ve senin yüzünden titreyip kıvranacaklar ( Tesniye Bab 7 Ayet 15/16 sayfa 178 )

Milletler arasında hüküm verecek, yer leşler ile dolacak. Çok memleketlerde baş olanı ezecektir ( Mezmurlar Bab 110 Ayet 5/6 sayfa 608)

Para işlerinde “ yalan yere yemin “ etmeye müsade edilmiştir. ( Yareh Deah 232 14 Hagag )

Ayağınız bastığı her yer sizin olacaktır. Fırat ırmağından garp denizine kadar. Önünüzde kimse duramayacak Allahınız Rab size söylediği gibi dehşetiniz ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır ( Tesniye Bab 11 Ayet 24/25 sayfa 189 )

Deniz kıyısında oturanların Keretiler milletinin vay haline ey kenan Filistin diyarı Rabbin sözü size karşıdır seni yok edeceğim artık sen de oturan kimse olmayacaksın ( Tsefenya Bab 2 Ayet 5 sayfa 887 )

Bak bugün milletler üzerine ve ülkeler üzerine kökünden sökmek yıkmak için helak etmek ve yok etmek için seni koydum ( Yarenya Bab 10 Ayet 10 sayfa 724

Rabbim işini gevşekliği yapan lanetli olsun ve kılıcını kandan alıkoyan lanetli olsun ( Yeremya Ayet 10 Bab 48 sayfa 772 )

Atalarının Allah’ı Rab mülk edinmek için sana verdiği memlekette yer üzerinde yaşayacağınız bütün günler yapmak üzere Tutacağınız kanunlar ve hükümler bunlardır. mülklerini alacağınız milletlerin yüksek dağlar üzerinde bir tepede üzerinde ve her yeşil ağaç altında ilahlarına İBADET ETTİKLERİ bütün yerleri mutlaka harap edeceksiniz ( Tesniye Bab 11 Ayet 23/25 sayfa 189 )

İsrail Filistin'e neden saldırıyor? Tevrat'ta yer alan o ayetler gerçekleri ortaya koyuyor... ile ilgili etiketler İsrail Filistin Tevrat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.