İsrail Büyükelçiliği'nden skandal paylaşım! Siber saldırı mı, küstahlık mı?

Bugün İsrail’in Ankara Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından inanılmaz bir paylaşım yapıldı. Zaytung’un, Türkiye'nin ABD ile yürüttüğü F-35 görüşmeleriyle dalga geçen paylaşımı alıntılanarak elçiliğin hesabında yayınlandı. İsrail Ankara Büyükelçiliği, hesabın siber sladırıya uğradığı yönünde açıklama yaptı.

İsrail’in Ankara Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabında bugün skandal bir paylaşım yapıldı. Zaytung’un, Türkiye'nin ABD ile yürüttüğü F-35 görüşmeleriyle alay eden paylaşımını alıntılayan İsrail Ankara Büyükelçiliği, gelen tepkiler üzerine 1 saat sonra mesajı sildi.

İsrail Büyükelçiliği'nden skandal paylaşım! Siber saldırı mı, küstahlık mı?

ERDOĞAN VE BIDEN GÖRÜŞMESİ ÜZERİNDEN TÜRKİYE İLE DALGA GEÇTİLER

Zaytung'un yayınladığı ve elçilik tarafından alıntılanan paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, G20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile gerçekleştirdiği görüşmenin fotoğrafı bulunuyor. Fotoğrafın altında da; "F-35 pazarlığında sona gelindi: Dışişleri Bakanlığı uçakların yerine 1.4 milyar USD değerinde iPhoen13 Pro ve AirPods için bastırıyor!” ifadesi yer alıyor.

PAYLAŞIM 1 SAAT SONRA SİLİNDİ, HESABIN SİBER SALDIRIYA UĞRADIĞI AÇIKLANDI

İsrail Büyükelçiliği'nin hesabında bir saat kadar kalan paylaşım silinirken, elçilikten resmi açıklama geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, elçiliğin hesabına siber saldırı yapıldığı ve söz konusu paylaşımın bu sırada yapıldığı bildirildi.

İsrail Büyükelçiliği'nden skandal paylaşım! Siber saldırı mı, küstahlık mı? - Resim : 2

 

 

İsrail Büyükelçiliği'nden skandal paylaşım! Siber saldırı mı, küstahlık mı? ile ilgili etiketler İsrail Ankara Büyükelçiliği israil büyükelçiliği skandal paylaşım Zaytung F35 görüşmeleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.