İsrafil Kumbasar kimdir? Ne dedi? Dayak videosu izle!

İsrafil Kumbasar kimdir? Yeniçağ Gazetesi eski yazarı İsrafil Kumbasar’ın sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafı gündeme bomba gibi düşüyor. Olayın iç yüzünü merak edenler sosyal medyadan dolaşan video araştırılmaya başlandı. İşte İsrafil Kumbasar kimdir? Ne dedi? Dayak videosunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

İsrafil Kumbasar kimdir? Olayın iç yüzünü merak edenler sosyal medyadan dolaşan video araştırılmaya başlandı. Yeniçağ Gazetesi eski yazarı İsrafil Kumbasar’ın sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafı gündeme bomba gibi düşüyor. İşte İsrafil Kumbasar kimdir? Ne dedi? Dayak videosunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Yeniçağ Gazetesi'nde köşeyazarlığı yapan avukat İsrafil Kumbasar,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli için “Şu Devlet Bahçeli’ye corona virüsü bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu yahu?” ifadelerini paylaştı.

 Kumbasar'ın paylaşımı ülkücü camiada büyük tepki çekti. Bir süre sonra ise Kumbasar gittiği semt pazarında 5-6 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Kumbasar'ın darp edildiği ana ait görüntüler, sosysal medyada paylaşıldı.

MHP Milletvekili Akçay, sosyal medya hesabından Kumbarasar'ın dayak yediktem sonraki fotoğrafını yayınlayarak "Bu yakışıklı(!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar." ifadelerini kullandı.

 

 

İsrafil Kumbasar kimdir? Ne dedi? Dayak videosu izle! ile ilgili etiketler Yazar video dayak İsrafil Kumbasar
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.