İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdullah Ustaosmanoğlu vefat etti

İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdullah Ustaosmanoğlu, 79 yaşında vefat etti.

İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun amcasının oğlu İstanbul Yeşil Cami Kuran Kursları İlme Hizmet Vakfı Başkanı Abdullah Ustaosmanoğlu, tedavi gördüğü Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

CENAZE TÖRENİ SALI GÜNÜ

Pazartesi gecesi saat 02.30 sularında tedavi gördüğü Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden 79 yaşındaki Abdullah Ustaosmanoğlu'nun cenazesinin salı günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

 İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdullah Ustaosmanoğlu vefat etti

Abdullah Ustaosmanoğlu, 1936 yılında Trabzon’un Of ilçesi Tavşanlı Köyü’nde doğdu.

İlk eğitimini Tavşanlı Köyü Camii'sinde almış sonra amcasının oğlu olan İsmailağa Camii emekli İmam ve Hatibi Mahmut Ustaosmanoğlu ve Hafız İsmail Özer'in eğitimleri ile hafızlık eğitimi almaya başlamıştır.

Osmanlı Medreselerinden mezun Dersiâm olan Fevzi Güven'den her yıl kesintisiz 8 ay eğitim gördü.

Abdullah Ustaosmanoğlu, K.K.T.C Gazi Magosa'da Prof. Dr. Ali Özek ile beraber Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı bir Kur'an Kursunun açılmasına öncülük ettmiştir.

Yeşil Cami İlme Hizmet Vakfı Başkanılığı görevini vefat edene kadar devam ettirmiştir.

İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdullah Ustaosmanoğlu vefat etti ile ilgili etiketler İstanbul cenaze İsmailağa Cemaati Abdullah Ustaosmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.