İsmail Kartal'tan dikkat çeken açıklama: Az hata yapan mutlu sona ulaşacak!

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'un konuğu oldu. Rakibini 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu geri alan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'un konuğu oldu.

Rakibini 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu geri alan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İKİYİ, ÜÇÜ ATMAK İÇİN PLAN YAPTIK''

"Maça iyi başladık. Baskılı başladık. Gole kadar 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. 1-0 başladık ikinci yarıya, içeride ikiyi, üçü atmak için plan yaptık. Sergen Hoca da hamle yaparak oyunu dengeledi. Kompakt kalarak ikinci golü bulduk ve maçı kazandık. Zor bir deplasman, Antalyaspor iyi bir takım. Kazandığımız için mutluyum."

"ÇAĞLAR GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLEDİ"

"Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi. Rakip çift santrfora dönünce biz de 3 stoperle oynadık son bölümde. 2. golü de attıktan sonra maç orada bitti zaten."

"AZ HATA YAPAN MUTLU SONA ULAŞACAK''

''1 gün önce mi 1 gün sonra mı oynamak, bu tartışılır. Yorum yapmak doğru değil. 1 gün önce oynamanın avantajı da var, dezavantajı da var. Bununla ilgili bir şey söylemek genel anlamda doğru değil. Psikolojik olarak bakınca ligin sonuna doğru rakibimiz de biz de kazanıyoruz. Sonuna kadar bu böyle gidecek gibi görünüyor. Az hata yapan mutlu sona ulaşacak. Sezon sonu ben bazı şeylerin tekrar gözden geçirilerek değişeceğini düşünüyorum."

 

İsmail Kartal'tan dikkat çeken açıklama: Az hata yapan mutlu sona ulaşacak! ile ilgili etiketler Antalyaspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.