İsmail Kartal'ın derbideki kilit oyuncusu Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçında Ferdi Kadıoğlu'na özel bir görev verecek. Fred ve Djiku'nun yokluğunda oyun kurma görevini Ferdi Kadıoğlu üstlenecek. Samet Akaydın ise Onuachu'ya adeta yapışarak oynayacak.

Teknik direktör İsmail Kartal, son taktik çalışmalarını yaptırırken oyunu Ferdi'nin kanadı üzerinden planlıyor. Sakat Fred'in yokluğunda Miha Zajc orta alanda görev alacak. Fred'in oyun kurulumundaki rolü ise Ferdi'ye verilecek. Yetenekli sol bek, geriden oyunu başlatma ve atakları olgunlaştırmada pay sahibi olacak. Genç oyuncunun top sürme yeteneğine güvenen İsmail Kartal, delici dribblinglerle merkezde topu Tadic- Szymanski ile buluşturmayı planlıyor. Dzeko da derine kadar gelip pas bağlantısına yardımcı olacak.

ONUACHU SAMET'E EMANET

Ayrıca Trabzonspor'un 2.01'lik dev forveti Onuachu'ya yakın markaj görevi Samet Akaydın'a verildi. Nijeryalı ile adam adama oynayacak olan 29 yaşındaki oyuncu, rakibine adım attırmamaya çalışacak. Milli Takım'daki performansını sürdürmek ve hocasının gözüne girmek isteyen başarılı stoper, bu derbiye fırsat gözüyle bakıyor.

(Sabah)

İsmail Kartal'ın derbideki kilit oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili etiketler İsmail Kartal Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.