İsmail Kartal'dan zemin tepkisi: Oyun anlamında bize müsaade etmedi!

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yi 1-0'lık skorla mağlup etti. Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-0'lık skorla mağlup etti.

Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

''OYUN ANLAMINDA BİZE MÜSAADE ETMEDİ''

''Bugün kazanmak için geldik. Maç başından sonuna kadar oyun üstünlüğü bizdeydi. Rakibimiz uzun toplarla kontradan sonuca gitmek istediğini tahmin ediyorduk. Biz çok daha iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız, zemin oyun anlamında bize müsaade etmedi. Oyuncularım oynamak istediler, daha iyisi için mücadele ettiler. 1-0 kazandık, daha farklı kazanabilirdik. 3 puan için mutluyuz."

''KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

"Biz hücum yaparken savunma, savunma yaparken hücumu düşünmek zorundayız. Oyuncularım her iki görevi de yerine getirdiler. Rakibe çok pozisyon vermedik. Oyundaki topla oynama üstünlüğü, rakip ceza sahasına 40 küsür kere girmişiz. Birkaç pozisyon daha vardı, gol yapabilirdik. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için çok mutluyum.

 

İsmail Kartal'dan zemin tepkisi: Oyun anlamında bize müsaade etmedi! ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.