İsmail Kartal'dan sitemkar açıklama: Türk oyuncusu elimizde az...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etti. Bu maçın ardından Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

FenerbahçeSüper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etti. Bu maçın ardından Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

''''HER ŞEY PLANLADIĞIMIZ GİBİ''

''Her şey planladığımız gibi. Söylemiştim. Kasımpaşa iyi bir takım. Bizim de bu takıma karşı neler yapmamız gerektiğini oyuncularımıza antrenmanlarda, analizlerde anlattık. Kendi işimizi yaptık. Oyun içerisindeki varyasyonlarda, organizasyonlarda ilk 25-30 dakika içerisinde çok iyi pas organizasyonları vardı, orada gol de geldi. İkinciyi üçüncüyü ararken o golleri ilk devre bulamadık. İkinci yarı biraz daha tempoyu artırmamız gerektiğini, 3'ü 4'ü atmamız gerektiğini konuştuk. Sonuçta 2-0 galip geldik, pozisyon vermedik. Çok daha fazla pozisyona girdik. Önemli olan 3 puandı. Kazandığımız için mutluyuz.''

''TÜRK OYUNCUSU ELİMİZDE AZ''

İsmail Kartal devam eden açıklamalarında, "Türk oyuncusu elimizde az milli aradan sonra Emre Mor ve Cengiz Ünder'in aramıza dönmesi bizim için çok önemli." ifadelerine yer verdi.

 

İsmail Kartal'dan sitemkar açıklama: Türk oyuncusu elimizde az... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.