İsmail Kartal'dan sitem dolu açıklama: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu?

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti.

Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

''3 PUAN ALDIK AMA BİRAZ HASARLI OLDU''

"Maça iyi hazırlandık. 2-0'dan sonra çok daha rahat 3'ü, 4'ü bulabilirdik. Devre biterken savunmada anlaşmazlık oldu, 2-1. İkinci yarı 3-1 yaptık, kendi basit hatalarımızdan goller yedik. Böyle basit goller yememeliyiz. 3-3 olunca, ortam da gerildi. 4-3 kazandık, galibiyet güzel. Biz bu kadar kolay gol yememeliyiz. 3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu."

"BU KIRMIZI KARTLAR NASIL OLDU?"

"Gördüğümüz kırmızı kartlar var. Bu kırmızı kartlar nasıl oldu? Daha oyuncularla detaylı konuşmadım. Konuştuktan sonra değerlendirmemiz olacak."

"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

"Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız."

"FRED'İN OLMAMASI TABİİ Kİ BİZİ ÜZECEK"

''Fred'in olmaması tabii ki bizi üzecek. Sonuçta Fred yoksa, onun yerini dolduracak takım içerisinden başka bir çözüm bulacağız kendimize. Takım içerisinde bakacağız. En iyi şekilde Galatasaray maçına çıkacağımızı düşünüyorum."

 

İsmail Kartal'dan sitem dolu açıklama: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu? ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.