İsmail Kartal'dan oyuncularına tepki: Hiç istemediğimiz bir görüntü...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail KartalHatayspor'u 4-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

''KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM''

"İlk devre her şey planladığımız gibiydi. Rakip 5-3-2 gibi başladı. Farklı bir başlangıç yapıp 2-0 yaptık ve rakip 4'lüye döndü. İlk yarı güzel geçti, 3-0! İkinci yarıda oyuncularımızla yaptığımız toplantıda aynı işi yapmaya karar verdik. Atabiliyorsak 4-5-6 ama rehavete kapılmamak gerektiğini söyledik. Herhalde skorun verdiği rahatlıkla ikinci yarı 1-2 bireysel hatadan yediğimiz golle 4-2 kazandık. Kendi evimizde kazandığımız için mutluyum. Hatayspor'a ve Volkan kardeşime başarılar diliyorum."

"HİÇ İSTEMEDİĞİMİZ BİR GÖRÜNTÜ"

"Ben daha önce de söylediğim gibi maç maç düşünüyorum. Bu maç da bitti. Buradan, özellikle ikinci yarıdan ders çıkaracağız. Hiç istemediğimiz bir görüntü. Şimdi önümüzde Ludogorets maçı var, sonra da Pendikspor maçı var. Bu iki maça odaklanacağız."

"CİDDİ BİR DURUM YOK GİBİ DURUYORDU"

Maç içinde sakatlık yaşayan Livakovic'in durumu hakkında konuşan İsmail Kartal, "Livakovic ile henüz konuşamadım ama olduysa da ezikleri filan vardır ciddi bir durum yok gibi duruyordu." dedi.

 

İsmail Kartal'dan oyuncularına tepki: Hiç istemediğimiz bir görüntü... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.