İsmail Kartal'dan oyuncularına derbi yasağı: "Bunun bedeli çok ağır olur"

Önümüzdeki hafta derbide Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularını Kayserispor maçına motive etmeye çalışıyor. İsmail Kartal, Galatasaray maçının konuşulmasını yasakladı.

Fenerbahçe camiası Galatasaray derbileri için geri sayıma geçmişken, İsmail Kartal'dan oyuncularına yasak geldi.

Ligde ve kupada üst üste oynanacak çifte derbi öncesi, tecrübeli teknik adam, "Bizim için en kıymetli olan önümüzdeki maç. Şimdi rakibimiz Kayserispor. Deplasmanda zor bir mücadele olacak. Tüm konsantrasyonunuzu bu karşılaşmaya verin. En ufak hatanın bedeli çok ağır olur" derken Samandıra'da derbi sohbetlerini yasakladı.

"DERBİ ÖNCESİ KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Kayseri'nin haftalardır yenilmediğini oyuncularına hatırlatan İsmail Kartal, "Bu sezon evinde hiç maç kaybetmemiş, morali ve direnci yüksek, kazanma alışkanlığı olan bir rakip bizi bekliyor" derken, "Derbi öncesi kazanmak bizim için çok önemli" vurgusu yaptı.

"CEZALI İSTEMİYORUM"

Ceza sınırında olan Crespo ve İrfan Can başta olmak üzere tüm oyuncularına kart ikazında bulunan Kartal, "Bizim için galibiyet kadar derbiye eksiksiz çıkmak da önemli" diyerek dikkatli olmalarını istedi.  

İsmail Kartal'dan oyuncularına derbi yasağı: "Bunun bedeli çok ağır olur" ile ilgili etiketler İsmail Kartal Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.