İsmail Kartal'dan olay açıklama: Muhatap olmak istemiyorum!

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. Çeyrek finale yükselen Sarı Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, müsabakanın ardından olay açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti.

Çeyrek finale yükselen Sarı Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, müsabakanın ardından olay açıklamalarda bulundu.

''BU KÖTÜ ZEMİNDE FUTBOL OYNAMAK ÇOK ZOR''

"İki hafta önce burada sahanın zeminin kötü olduğundan bahsetmiştim. Bugün bunu yine söylüyorum. Bu kötü zeminde futbol oynamak çok zor. King'in ayak bileği burkuldu. Ne zaman döneceği belli değil. Bizim amacımız futbolu bir yerlere taşımak. İki takımın oyuncuları nasıl futbol oynayacak. Futbolcular soyunma odasında şikayet etti. Bonucci, 'Hocam ayağım şişti oynayamıyorum' dedi. Daha iyi zeminler olsun, futbolumuzu iyiye taşıyalım. Zeminin kötü olmasına rağmen iyi bir oyun çıkardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." 

''HER ŞEYİ ZEMİNE BAĞLAYAMAYIZ AMA...''

"Mert Müldür'ün sakatlığını zemine bağlayamayız. Adelesinde sertleşme var. Bir iki tane daha oyuncumuzda sakatlık var. Her şeyi zemine bağlayamayız ama ufak tefek böyle durumlar olabiliyor."

"MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM"

''Marius Sumudica öyle cevap verdi ama 1 sene önce sahanın kötü olduğunu da söyleyen yine kendisi. Lütfen ona da bakın. Ben başka bir cevap vermek, muhatap olmak istemiyorum." 

 

İsmail Kartal'dan olay açıklama: Muhatap olmak istemiyorum! ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.