İsmail Kartal'dan flaş açıklama: Kulübümüz tarafından bir hamle yapıldı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Yunanistan’ın Olympiakos takımına konuk olacak. Zorlu mücadele öncesi Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal ve oyunculardan Çağlar Söyüncü, flaş açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Yunanistan’ın Olympiakos takımına konuk olacak.

Zorlu mücadele öncesi Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal ve oyunculardan Çağlar Söyüncü, flaş açıklamalarda bulundu.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları:

"OLYMPIAKOS TAKIMININ GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

"Olympiakos takımının gücünü biliyoruz. Yunan futbolunun köklü bir kulübü ve ateşli bir taraftarı var. Sonuçta bu iki aşamalı bir maç. Yaptığımız analizlerde rakibin güçlü yönlerini biliyoruz. Biz de güçlü yönlerimizi sahaya yansıtarak iki maç sonucunda turu geçmek istiyoruz."

"KULÜBÜMÜZ TARAFINDAN BİR HAMLE YAPILDI''

"Bizim yaşadıklarımız ortada. Haklılığımızı kamuoyuna göstermek için kulübümüz tarafından bir hamle yapıldı. Bu tepkiyle karşılık bulduğunu düşünüyorum. Ülke futbolunun düzelmesini istiyorsak herkesin kendisine göre değerlendirme yapması lazım. Biz işimize bakıyoruz. Sahanın içinde kaldık ve orada kalmaya da devam edeceğiz"

''HER İHTİMALE KARŞI PLANLARIMIZ HAZIR''

"Rakibimizin nasıl bir oyun planına göre oynayacağını biliyoruz. Her ihtimale karşı planlarımız hazır. Sonuçta biz her zaman maç maç hazırlanıyoruz. Her maçın hikayesi başkadır. Biz oyuncularımızla çalıştık. Maçtan Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."

İşte Çağlar Söyüncü'nün sözleri:

''SONLARA DOĞRU YAKLAŞIYORUZ''

"Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı Kutlu olsun. Sonlara doğru yaklaşıyoruz. Zor bir maç olacak ama biz her zaman rakibe göre değil kendi futbolumuzu oynayarak puan ve puanlar almak istiyoruz. Çift ayaklı maçlar olduğunun da bilincindeyiz."

"ZORLUKLARA ALIŞIĞIZ, ZORLUK ÇEKMEYECEĞİZ''

"Zorluklara alışığız, zorluk çekmeyeceğiz. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Biz de iyi bir takımız, yarın da istediklerimizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz."

İsmail Kartal'dan flaş açıklama: Kulübümüz tarafından bir hamle yapıldı! ile ilgili etiketler Olimpiakos Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi İsmail Kartal