İsmail Kartal'dan dikkat çeken açıklama: Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık!

Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''SEZONUN EN İYİ İLK 25-30 DAKİKASINI OYNADIK''

"Maça çok iyi hazırlandık. Camia olarak bir bütün olduk. Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık. Çok net gol pozisyonları bulduk. İlk yarı önde bitirmek isterken, basit hatandan devre 1-1 bitti. Oyuncularla konuştuk, oyunu ele aldık. Kazanmamız gerektiğini onlara söyledik. İyi futbol oynadık, iyi mücadele ettik. Farklı şekilde kazandık. Muhteşem Fenerbahçe taraftarlarına armağan olsun.

"LIVAKOVIC'IN YERİNE NEDEN İRFAN CAN EĞRİBAYAT'I OYNATTINIZ?"

"İlk 11'de kimler var, yedek kulübesinde kimler var? İyi baktınız mı? Bu soruyu bana soruyorsunuz ama iyi baktınız mı oraya? Kaç tane Türk vardı yedek kulübesinde? İki tane. Serdar Dursun ve Çağar Söyüncü vardı. Diğerleri genç çocuklar. Sahada 3 Türk oyuncuya bir şey olsa, yerlerine sokacağımız Türk oyuncu yok. Sakatlık, değişiklik olmasına yönelik elimizin rahat olması için İrfan'ı oynattık. Futbolda hata da olabilir. Hatasını da telafi etti. Çok iyi oynadık biz. İki top direkten döndü. Çok farklı da maç bitebilirdi."

 

İsmail Kartal'dan dikkat çeken açıklama: Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.