İsmail Kartal Miha Zajc'a sahip çıktı! Özel görüşme kararı...

Fenerbahçeli futbolseverlerin gazabına uğrayan Miha Zajc'a teknik direktör İsmail Kartal sahip çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının bugün öğrencisiyle özel bir görüşme yapacağı ve eleştirilere kulak asmamasını söyleyeceği belirtildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini Ağustos ayında uzatan ve sezon başı kampı görmeden takıma katılan Miha Zajc, şu ana kadar sergilediği performansla taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

İSMAİL KARTAL SAHİP ÇIKTI

Fred'in yokluğunda görev alan ve yaptığı hatalarla sosyal medyada Sarı-Lacivertli futbolseverlerin gazabına uğrayan Sloven oyuncuya teknik direktör İsmail Kartal sahip çıktı.

Tecrübeli çalıştırıcının bugün öğrencisiyle özel bir görüşme yapacağı ve eleştirilere kulak asmamasını söyleyeceği belirtildi. Morali bozulan Zajc'ı motive edip takıma kazandırmak isteyen İsmail Kartal'ın bu toplantıyı bugün idman öncesinde gerçekleştireceği öğrenildi. Fenerbahçeli taraftarlar Zajc'ın devre arasında takımdan gönderilmesini ve yerine transfer yapılmasını istiyor.

SEZON PERFORMANSI 

Fenerbahçe'de bu sezon 12 karşılaşmaya çıkan Sloven oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 gol attı. 

İsmail Kartal Miha Zajc'a sahip çıktı! Özel görüşme kararı... ile ilgili etiketler Miha Zajc İsmail Kartal Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.