İsmail Kartal derbi öncesi Miha Zajc'tan 3 istekte bulundu

Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Fred'in yokluğunda Miha Zajc sahaya çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, Miha Zajc'tan 3 temel isteği oldu.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynayacağı maçta, sakatlığı bulunan Fred'in yerine Miha Zajc'ın form giymesi bekleniyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın, zorlu mücadelede Zajc'tan 3 isteği var.

İSMAİL KARTAL'IN BEKLENTİSİ BÜYÜK

1- Kartal, Sloven oyuncuya ilk olarak pres konusunda yapması gerekenleri anlattı. İsmail Yüksek ile yan yana oynayacak olan Zajc, orta alandaki top kayıplarında şok presle topu geri kazanma süresini kısaltarak atakları tekrardan başlatacak. Böylece top ve oyunun hakimiyeti daha fazla sarı lacivertli takımda olmuş olacak.

2- Tecrübeli hocanın, oyuncusuna ikinci uyarısı ise oyunun yönünü hızlı bir şekilde değiştirmesi oldu. Djiku'nun yokluğunda geriden oyun kurarken, Fred ilk topla buluşuyordu. Tadic ve Ferdi Kadıoğlu ile iyi bir uyum yakalayan Fred'in olmayışı Zajc'ın da sorumluluğunu artıracak. Deneyimli teknik adam, Zajc'ın, Tadic'e ve İrfan Can'a atacağı uzun toplarla atakların yönünü hızlı bir şekilde değiştirmesini istiyor.

3- Kartal, bir önceki Fenerbahçe macerasında Zajc'ı ofansif olarak değerlendirmiş ve ciddi skor katkısı almıştı. Sarı lacivertli teknik adam yetenekli orta sahaya verdiği üçüncü görev rakip ceza alanına koşular yapması ve tehlike yaratması oldu. Szymanski'ye gelecek olan yoğun presi tahmin eden 62 yaşındaki çalıştırıcı, Zajc'ı ceza sahasının içinde de pozisyona girmesini sağlayacak.

İsmail Kartal derbi öncesi Miha Zajc'tan 3 istekte bulundu ile ilgili etiketler Miha Zajc İsmail Kartal Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.