İsmail Kartal da Miha Zajc'tan umudunu kesti: "Gönderebilirsiniz..."

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, göreve gelir gelmez Miha Zajc ile yeni sözleşme imzalanması konusunda yönetime rapor vermişti. Ancak Miha Zajc, bulduğu şansları iyi değerlendiremedi. Konuyla ilgili yönetime rapor sunan İsmail Kartal, oyuncuya devre arasına kadar süre verdi.

Fenerbahçe'nin, sezon başında yeni sözleşme imzaladığı Miha Zajc, ortaya koyduğu performansla taraftarların tepkisini çekti.

"GÖNDEREBİLİRSİNİZ"

Bu durumun farkında olan teknik direktör İsmail Kartal'ın devre arasına kadar kendini toparlayamaması halinde tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılması yönünde yönetime rapor sunduğu ortaya çıktı.

ZAJC GİDERSE LINCOLN

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle lisansı askıya alınan Lincoln Henrique ise çalışmalarına devam ediyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın, Zajc'la yolların ayrılması halinde ikinci yarı o kontenjanı Lincoln için kullanacağı belirtildi. Brezilyalı yıldız da hocasıyla her gün durum analizi yapıyor.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 12 resmi maça çıkan 29 yaşındaki Miha Zajc bu maçlarda 2 gol kaydetti.

(Sabah)

İsmail Kartal da Miha Zajc'tan umudunu kesti: "Gönderebilirsiniz..." ile ilgili etiketler İsmail Kartal Miha Zajc Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.