İsmail Kandemir'in yeni hedefi Atina'da namaz kılmak

Ayasofya davasını açan İsmail Kandemir SuperHaber'den Mevlüt Yüksel'e konuştu! Bursa'da yaşayan ve Ayasofya'ya namaz kılmak için geleceğini belirten Kandemir, yeni hedefini ise "Yunanistan'ın başkenti Atina'da namaz kılmak" olarak açıkladı

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ayasofya Müzesi'nin tekrar camiye dönüştürülmesi için 26 yıldır mücadele veren İsmail Kandemir (75), Danıştay kararıyla hukuk mücadelesinden zaferle çıktı.

Bugün alınan kararla birlikte Ayasofya'nın yeniden cami statüsüne geçmesinin sevincini yaşayan Kandemir, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum, sevinçten ağlıyorum" dedi.

Ayasofya'nın bir gün yeniden cami vasfına kavuşacağına her zaman yürekten inandığını belirten İsmail Kandemir, bu mücadelesine katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Bursa'da yaşayan Kandemir, Mevlüt Yüksel'in "Ayasofya'ya namaz kılmaya gelecek misiniz?" sorusuna da "Geleceğim inşallah namaz kılmaya, tarihini daha sonra açıklayacağım" yanıtını verdi.

YENİ HEDEF: ATİNA!

Fatih Sultan Mehmet Vakfı dahil bütün vakıflara sahip çıkılması konusunda bir mesajı olduğunu belirten Kandemir sözlerini şöyle sonlandırdı;

"Yunanistan'ın başkenti Atina'da Fatih Sultan Mehmet'in cami vakfı var, hedefim onu açmak şimdi. Dava açacağım ve orada da namaz kılacağız inşallah sizi de davet edeceğiz. Vakıflarımıza sahip çıkalım."

 

İsmail Kandemir'in yeni hedefi Atina'da namaz kılmak ile ilgili etiketler Ayasofya Danıştay İsmail Kandemir mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.