İslam Memiş'ten yeni evlenecek çiftlere uyarı! Ucuz altını unut, boçlanmayı asla düşünme!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaklaşan düğün sezonu öncesinde yeni evlenecek olan çiftlere uyarılarda bulunarak ucuz gram ve çeyrek altının artık sadece hayal ürünü olabileceğinden söz etti.

Son olarak ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararını açıklamasının hemen ardından TÜİK’ten de Nisan ayı enflasyon verileri geldi. Tüm verilerin ortaya çıkması sonrasında altın fiyatları da kısa zamanda bundan nasibini aldı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise yaklaşan düğün sezonu öncesinde yeni evlenecek çiftlere uyarılarda bulundu.

Küresel merkez bankalarının yükselen enflasyon karşısında çaresiz kaldığına değinen Memiş, "FED, açıkça bizim sorunumuz enflasyon ve bunu düşürmek için tüm enstrümanları kullanacağız, diyor. Yıl içinde 2 ya da 3 kez 50 baz puanlık faiz artırımına gidecek. Fed, nereye gideceğimizi bilmiyoruz, diyor. Fed’in doların değerini artırması bizi doğrudan ilgilendiriyor." dedi.

Memiş artık ucuz altın bulmanın çok zor olacağına da değinerek, "Altının fiyatı onsla yani dolarla hesaplandığı için ister istemez gram altını etkileyecek. Düğün yapacaksanız ucuz bir altın bulamayacaksınız. Altın borçlanmayın, iki katı ödersiniz. Bankaların makas aralıkları açık. Al-satın önüne geçildi. Merkez bankaları bu süreci devam ettirecek." ifadelerine yer verdi.

İslam Memiş'ten yeni evlenecek çiftlere uyarı! Ucuz altını unut, boçlanmayı asla düşünme! ile ilgili etiketler altın İslam Memiş gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.