İslam Memiş yatırımcıyı son kez uyardı! Seçim öncesi bombayı patlattı "Çok geç olabilir!"

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş kritik açıklamalarda bulundu. “Seçim öncesinde son çıkış” diyerek paylaştığı o sözlerde altın borcu bulunanlara kritik açıklamalarda bulundu.

Para piyasalarının nabzını tutan İslam Memiş altın kuru için beklenmeyen bir döneme girildiğini ifade ediyor. Son günlerde yükselişini sürdüren altın için bomba bir tahminde bulundu. Şaşırtacak seviyeler öncesinde uzman analist İslam Memiş “Köprüden önceki son çıkış” yorumunda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı tarafından canlı yayında açıklanan müjdeler sonrası para piyasaları uzmanı İslam Memiş konuyu analiz ederek detayları ile paylaştı. Özellikle kentsel dönüşüm sürecine değinenen analist, “TOKİ İstanbul'da devreyi girdiği anda konut üretiminde ciddi bir döneme girilecektir” dedi.

YATIRIMCIYA SESLENDİ “ERKEN!”

Altın borcu bulunanlara seslenen İslam Memiş Ons ve gram altının seyrinden bahsettikten hemen sonra yıl içindeki beklentisini ifade etti ve ekledi:

“Alım için haber vereceğim. Şu an erken”

ONS VE GRAM İÇİN KRİTİK DÖNEM!

İslam Memiş yatırımcıyı son kez uyardı! Seçim öncesi bombayı patlattı "Çok geç olabilir!"

İslam Memiş piyasalara dair yorumlarını paylaştığı o sözlerde şu paylaşıma yer verdi:

“Ons 2.000 dolar üzerinde. Bu seviyede 1.350 üzerinden gram alınamaz. ONS ilk düzeltmeyi yaparak 1.970'e kadar geriledi. Gram altında hala spekülasyonlar mevcut. Yıllık beklentide bir değişiklik görünmüyor. Yıl içinde gramın 1.550 TL, ONS’un ise 2.400 dolara kadar yükselmesi bekleniyor. Türk lirası kısa vadede gerileyecek. Alım için haber vereceğim” dedi.

“VATANDAŞ ADINA TOKİ ÜSTLENECEK!”

İslam Memiş kentsel dönüşüm süreci için; “Vatandaşlar bu yeni haberle beraber müteahhit aramak zorunda kalmayacak. TOKİ'ler bu konuda direkt devreye girerek dönüşümü vatandaş adına kendi yapacaktır” dedi ve ekledi:

“Dönüşümü destekleyen tüm vatandaşların bina maliyetinin yarısı devlet tarafından karşılanıyor. Kentsel dönüşüm sürecinde hem uzun vadeli hem de ucuz krediler açıklanmaya devam edilecektir. Burada devletin arsa satışları daha çok patlayacak ve bu şartları daha gevşetecektir. Kentsel dönüşüm sürecinde kamu spotları ve reklamlarda yoğun bir hazırlık sürecine girilecek. Dönüşüm sürecinde vatandaşlara yeni evleri verilirken bu bölgelere nakil süreci de başlayacaktır.”

İslam Memiş yatırımcıyı son kez uyardı! Seçim öncesi bombayı patlattı "Çok geç olabilir!" ile ilgili etiketler İslam Memiş Altın Fiyatları altın
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.