İŞKUR, 18.950 TL maaşla binlerce personel alacak! İşte başvuru şartları...

İŞKUR; büro, temizli ve güvenlik görevlisi pozisyonları kapsamında 9 bin 752 personel alımı yapacak. Bu çerçevede, İŞKUR personel alım şartları büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Türkiye genelinde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapmak üzere resmi İŞKUR internet sitesi üzerinden duyuru yapıldı. İlkokuldan üniversite mezunlarına kadar geniş bir yelpazede iş arayanlar için mezuniyet şartı aranmaksızın başvurular kabul edilmektedir.

Başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve İŞKUR kaydına sahip olmak veya kaydını yapmak gerekmektedir. Ayrıca, başvurulan kadronun gerektirdiği özel şartlara uygun olmak ve sağlık problemlerinin görev yapmaya engel olmaması gerekmektedir.

İŞKUR, 18.950 TL maaşla binlerce personel alacak! İşte başvuru şartları...

GÜVENLİK GÖREVLİSİ, TEMİZLİ PERSONELİ VE BÜRO GÖREVLİSİ ALINACAK... 

Güvenlik görevlisi pozisyonu için başvuracak adaylardan silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartına sahip olmaları istenmektedir. Bu pozisyonlarda çalışacak adaylar vardiyalı sistemde görev yapacaklardır.

Temizlik personelleri ise atandıkları yerlerin düzen ve temizliğinden sorumlu olacaklardır.

Büro görevlisi kadroları için benzer şekilde başvurular kabul edilmektedir.

Tüm bunlaral ek olarak, başvuru şansını kaçırmamak için belirlenen başvuru tarihlerine dikkat edilmelidir.  

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KUR'un resmi web sitesi olan https://www.iskur.gov.tr/ adresine gidin.

Ana sayfada "İŞ ARAYAN" bölümüne tıklayarak giriş yapın. Eğer daha önce İŞKUR'a kaydınız yoksa, e-Devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra, ana sayfada "İŞ İLANLARI" bölümüne yönlendirileceksiniz.

"İŞ İLANLARI"na tıkladığınızda yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfada "MESLEK" bölümüne, başvurmak istediğiniz pozisyonun adını yazın. Örneğin, "temizlik görevlisi" pozisyonunu arıyorsanız, bu alana "temizli görevlisi" yazmanız yeterlidir.

"ARA" butonuna tıklayarak ilanları görüntüleyebilirsiniz.

İŞKUR, 18.950 TL maaşla binlerce personel alacak! İşte başvuru şartları... ile ilgili etiketler İŞKUR İşçi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.