Işıtan Gün kimdir?

Galatasaray'da sular durulmuyor. Burak Elmas yönetiminde yer alan Işıtan Gün, bugün yayımladığı açıklamada çarpıcı iddialara yer vermişti. Bu iddialar sosyal medyada da gündeme oturdu.

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi yankılarını sürdürüyor. Elmas'ın yönetiminde yer alan Işıtan Gün, bugün bir açıklama yayımlayarak Terim ile yaşanan bazı diyalogları da göz önüne sermişti. İçerisinde Terim'in küfür ettiği iddialarını da barındıran bu yazıya tepki gecikmedi.

BLOG YAZARI! 

Fatih Terim'in dostlarından Şükrü Hanedar, Işıtan Gün'ün bu açıklamasına sosyal medyadan yanıt verdi. Hanedar, Işıtan Gün'den 'blog yazarı' olarak bahsetti. 

 

TWİTTER PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Galataray Yöneticisi Işıtan Gün, daha önce de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Müstehcen ifadeler kullandığı tweetler nedeniyle özür mesajı yayınlayan Işıtan Gün, "Bugün ortaya çıkartılan ve on yılı aşkın bir zaman evvel sosyal medyada kullanmış olduğum ifadelerden içtenlikle üzüntü duyuyorum. Bu ifadelerin neden bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum ancak bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim. demişti

 

BURAK ELMAS VE EŞREF HAMAMCIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

 

Konuyla ilgili başkan Burak Elmas, "Kabul etmemiz mümkün değil. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün konu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır." ifadelerini kullanarak tepki göstermişti.

Eski başkan adaylarından Eşref Hamamcıooğlu ise, "Kadına şiddet sadece sözlü ve fiziki değil, yazılı da olur. Sn. Gün’ün gün yüzüne çıkan paylaşımlarını temsil ettiği camiaya kesinlikle yakışmadığını düşünüyor ve kendisini acilen gereğini yapmaya davet ediyorum. #IstanbulSözleşmesiYaşatır" paylaşımını yapmıştı. 

 

 

IŞITAN GÜN KİMDİR?

 

1975 yılında dünyaya gelen Özgür Işıtan Gün, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümünden, 2000 yılında ise City University of New York’ta uluslararası finans master bölümünden mezun oldu. ABD’de proje geliştirme ve proje finansmanı alanlarında çalıştıktan sonra 2006 yılında Türkiye’ye dönerek enerji sektöründe yatırımları olan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak çalıştı.

Işıtan Gün, 2013 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu olarak görev yaptı. Daha sonra kulüpte mali işlerden de sorumlu COO olarak görev alan Gün, 2016 yılından beri Fortuna Sittard’ın başkanlığı yapmaktadır.

Işıtan Gün kimdir? ile ilgili etiketler Galatasaray Işıtan Gün burak elmas rezan epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.