Işın Karaca'dan eski eşine uzaklaştırma kararı!

Şarkıcı Işın Karaca, Brezilya'da hırsızlık suçu nedeniyle hapiste yatan, geçtiğimiz günlerde tahliye olan ve Türkiye'ye döneceği konuşulan eski eşi ve çocuğunun babası Sedat Doğan için uzaklaştırma kararı aldırdı.

İki yıl evli kaldığı, çocuğunun babası Sedat Doğan’ın tahliye olması, Işın Karaca’yı tedirgin etti. Şarkıcı, mahkemeye başvurarak eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Karaca’yla boşandıktan sonra adı dolandırıcılık ve hırsızlık gibi adli olaylara karışan Doğan, Türkiye’yi terk ederek Brezilya’ya gitmiş ve bir restoranda hırsızlık yaparken yakalanmıştı.

İSTANBUL'A DÖNECEĞİNİ DUYUNCA TEDİRGİN OLDU

Brezilya’da hapis cezası alan ve uyuşturucu kullandığı için tanınmaz hale gelen fotoğrafçı-yönetmen, geçtiğimiz hafta tahliye oldu. Karaca’nın, önümüzdeki günlerde annesi Hicran Doğan’ın aldığı uçak biletiyle İstanbul’a döneceği konuşulan Doğan’ın kendisine, kızı Mia’ya, şimdiki eşine ve ailesine yaklaşmaması için mahkeme kararı aldırdığı ve endişeli olduğu öğrenildi.

'SEVE SEVE GÖRÜŞÜRÜM' DEMİŞTİ

Işın Karaca son olarak eski eşi Sedat Doğan hakkında şöyle konuşmuştu:

“Allah Sedat’ın anne ve babasına sabır versin. Umarım evlatlarını oradan kurtarırlar. Kızım Mia’nın aklı her şeye eriyor. Durumu pedagog eşliğinde anlatıyoruz. Sedat bir gün düzelirse kızıyla seve seve görüştürürüm”

Işın Karaca'dan eski eşine uzaklaştırma kararı! ile ilgili etiketler Işın Karaca sedat doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.