Sedat Doğan'dan iyi haber geldi!

Işın Karaca'nın eski eşi ve çocuğunun babası olarak tanınan eski klip yönetmeni Sedat Doğan bir kafeden tablet çaldığı için Brezilya'da cezaevine gönderilmişti. Doğan cezaevinden tahliye oldu.

Şartlı tahliye ile serbest bırakılan Sedat Doğan hapisten çıkar çıkmaz annesini aradı. Brezilya'da bir arkadaşının evine yerleşen Sedat Doğan'ın kötü alışkanlıklarını bıraktığını, artık hayatında yeni bir sayfa açacağını söylediği öğrenildi.

8630693

NE OLMUŞTU?

Işın Karaca’nın 2011’de evlenip 2013’te boşandığı, kızı Sasha Mia’nın babası Sedat Doğan’ın geçen yıl aralarında Demet Akalın’ın da olduğu birçok ünlüyü dolandırdığı iddia edilmişti.

Sedat Doğan, Brezilya Sao Paulo’da bir lokantada üç farklı kredi kartı ile ödeme yapmaya kalkmıştı. Ama şifreleri doğru giremeyince para çekmek için ATM’ye gideceğini söylemişti. Garson peşine takılınca polis, Sedat Doğan’ı yolda yakaladı.

Sedat Doğan’ın Sao Polo’da bir markette hırsızlık yaptığı, sonra bir Türk lokantasından 2 tablet bilgisayar çaldığı, bir kişinin de çantasını gasp ettiği ortaya çıktı.

Sedat Doğan'dan iyi haber geldi! ile ilgili etiketler Işın Karaca cezaevi sedat doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.