'İsimsizler' dün akşama damga vurdu! Sosyal medya bu diziyi konuşuyor

SuperHaber yazarı Mete Yarar'ın konsep danışmanlığını yaptığı 'İsimsizler' dizisi dün akşama damga vurdu. Farklı konusu ve etkileyici kurgusuyla izleyicileri ekrana kilitleyen dizi sosyal medyada da çokça konuşuldu.

Kanal D ekranlarında başlayan 'İsimsizler' dizisi dün gecenin sosyal medyada en çok konuşulan konusu oldu. SuperHaber yazarı Mete Yarar'ın konsep danışmanlığını yaptığı diziyle ilgili sosyal medyadan yüzlerce mesaj gelirken Kanal D'nin yeni dizisi ekranda fırtına gibi esti. İşte 'İsimsizler' dizisiyle ilgili sosyal medyaya yansıyanlar;

1

2

3

4

5

7

METE YARAR SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

İsimsizler dizisinin konsep danışmanlığını yapan SuperHaber yazarı Mete Yarar dizinin gördüğü büyük ilgi nedeniyle sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

yarar

İSİMSİZLER 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Artık her hafta pazartesi günleri izleyicileriyle buluşacak olan Kanal D’nin İsimsizler adlı dizisinin ilk bölümü dün yayınladı. Dizinin 1. bölümünde Güneydoğu'daki Virankaya'da Kaymakam Orhan Yağız'ın şehit edilmesi gösterildi. Dizi izleyiciden tam not aldı.

Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar.

Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluştururken, hem terörle mücadele etmeyi hem de Kaymakam suikastının perde arkasını çözmeye çalışır.

Fatih Keskin, Güneydoğudaki teröre karşı mücadelede kendisiyle omuz omuza savaşacak 7 cesur adam seçer. Onlarla yürüyeceği tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle mücadele değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görev üstlenir.

Bunu yaparken de yolu genç Doktor Elif ve onun çevresinden ayrılmayan bölgedeki kaosun mimarlarından Otto ile kesişir.

Bu saldırıda devlet içine sızmış paralel yapı ajanları, yabancı istihbaratçılar ve terör örgütü kol koladır.

bnnnn

İSİMSİZLER DİZİSİNİN KONUSU

Kanal D'nin iddialı dizisi İsimsizler, Kaymakam Fatih'in çevresinde yaşananlardan yola çıkarak Türkiye'nin en büyük sorunu olan terör konusunu ele alıyor. Aldığı iyi eğitimle dikkat çeken genç ve gelecek vaat eden diplomat Fatih, tam da Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmışken hayatını tamamen değiştirecek bir karara imza atıyor. Virankaya'da terör saldırısında Virankaya Kaymakamı şehit olmuştur. Bu acı olayın ardından Başkan'ın desteğini alan Fatih, burada görev yapmaya gönüllü olur ve yurt dışı temsilciliği görevinden vazgeçer.

İçindeki vatan aşkı ile her şeyi göze alacak cesaretteki Fatih, yeni görev yeri için hazırlanmaktadır. Kendisi gibi vatanı için gerekirse hayatını verecebilecek bir ekip toplayan Kaymakam Fatih, at izinin it izine karıştığı Virankaya'ya gider ve burada çalışmalarına başlar. Düşmanın maskesini düşürmeye ve kökünü kazımaya yeminli olan ekibiyle birlikte mücadeleye girişen Fatih ve ekibi burada büyük tehlike altındadır. Sinsi ve hain düşman onlar gibi mert değildir ve çok dikkatli olmaları gerekmektedir...

isim5

Barakuda ve Es Film yapımı olan İsimsizler dizisinin yapımcılığını Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici üstleniyor. Yönetmenliğini Osman Kaya'nın yaptığı dizinin senaryosu ise Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil ve Hale Çalap'ın kaleminden çıkıyor. İsimsizler dizisinin oyuncu kadrosunda ise Uğur Güneş, Algı Eke, Serdar Mert, Bülent Alkış, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici ve Sera Kutlubey yer alıyor.

'İsimsizler' dün akşama damga vurdu! Sosyal medya bu diziyi konuşuyor ile ilgili etiketler Mete Yarar isimsizler isimsizler dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.